Ik werk aan een nieuwe website.

Snoeicursus

In 2017 heb ik voor het eerst twee goedbezochte snoeicursussen gegeven in de Botanische tuin van Utrecht, samen met Modeste Herwig, een bekende tuinacteur en tuinfotograaf. 
In 2018 vinden de cursussen wederom plaats in Utrecht. U kunt een fruitsnoeicursus bijwonen op zaterdag 23 juni. Een algemene snoeicursus vindt plaats op vrijdag 29 juni en op vrijdag 28 september. 

U kunt zich inschrijven via onderstaande link: 
https://www.tuinworkshop.nl/inschrijfformulier

Mocht u een groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen bij elkaar krijgen, dan kan ik bij een van de deelnemers thuis, in uw eigen tuin, een cursus geven. Voordeel voor degene bij wie de cursus gegeven wordt is, dat de tuin in één keer op een professionele en verantwoorde manier gesnoeid is. De anderen cursisten kunnen het geleerde meteen in de praktijk brengen en later in hun eigen tuin toepassen.
De cursus duurt standaard 4 uur. Mocht u meer tijd nodig hebben, dan kan dat. In onderling overleg is er van alles mogelijk. Ik wijs u er wel op dat de les zeer intensief is. Het is beter om twee keer af te spreken, zodat alles even kan bezinken, dan om alles in één dag te doen.

Snoeien is mijn passie en dat wil ik op u overbrengen. Ik kan heel trots zijn op mijn gesnoeide bomen en struiken, maar ik ben nog trotser op mijn klanten, als ik zie hoe ze het geleerde meteen in de praktijk toepassen en hoe enthousiast ze worden. 

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring weet ik dat er op een fraaie manier gesnoeid kan worden. Het hoeft echt geen ravage te worden. Het is de bedoeling dat een struik er na het snoeien mooier uitziet dan voorheen en vooral ook dat hij veel gezonder is. Een struik kan er altijd, zowel ’s zomers als ’s winters, voor en na het snoeien fraai uitzien.


Genieten van een vitale boom.
Deze Rhododendron zit goed in de knoppen