Ik werk aan een nieuwe website.

Tarieven

Als u geïnteresseerd bent, kunt mij altijd vrijblijvend bellen of mailen. 

Ik werk altijd als volgt:
  • Ik maak met u een afspraak om uw tuin te bekijken en inventariseer die, samen met u, op de te snoeien planten. Vervolgens stel ik een geheel vrijblijvende offerte op. U geeft daarop aan wat u al dan niet door mij uit wilt laten voeren. 
  • In overleg met u wordt het tuinafval afgevoerd of voert u het zelf af. De hoeveelheid snoeiafval lijkt altijd minder als het nog aan de struik zit. Eenmaal op de grond vormt het al snel een hele takkenbende. 
  • Indien u akkoord bent met de offerte, wordt er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. Afspraken worden altijd gemaakt onder voorbehoud. Soms is het weer zodanig dat de werkzaamheden te gevaarlijk worden of slecht voor de planten.
  • Gebruik van de gebruikelijke snoeimaterialen is bij de prijs inbegrepen. In voorkomende gevallen wordt een rolsteiger, een aanhanger, een knijperwagen, een frees of een hele lange ladder gehuurd. Deze kosten vindt u terug in de offerte.

Uitsluitend de bij u gewerkte uren worden in rekening gebracht. Dus géén onvoorziene kosten voor het gebruik van materialen en het voorrijden.
Als u meer dan 30 km buiten Arnhem woont, wordt een deel van de reiskosten in rekening gebracht.


Deze blauweregen is met behulp van een hoogwerker gesnoeid.
Vete met de vaantjesboom?