Partners

Hieronder vindt u enkele links naar bedrijven en/of personen waar ik graag mee samen werk.
 

Prohold Boomtechnisch advies

Mocht u specialistisch advies willen over uw boom, bv. over de gezondheidstoestand of om een waarde te laten bepalen, dan kunt u terecht bij Prohold BV.
 

Takkenwerk

Met Lodewijk Lamers van Takkenwerk boomverzorging werk ik ook regelmatig samen. Ik schakel hem in als er veel geklommen moet worden en het snoeien zorgvuldig, respectvol en veilig moet gebeuren. Lodewijk heeft met zijn bedrijf Takkenwerk de bedrijfsnaam van het jaar 2018 gewonnen. Hij velt alleen nog dode of zieke bomen en onderhoudt natuurlijk gezonde bomen, zodat ze nog langer meekunnen.
 

Groencentrum Van Reine

Voor de mooiste en levensvatbare bomen en struiken kan ik terecht bij Groencentrum Van Reine in Velp. Het door hem geleverde en door mij geplante materiaal slaat tot nu toe altijd aan. Gelukkig gaat hij ook steeds meer op de ecologische toer.
 

Hortus Magnificus

Mocht u een ontwerp willen voor een strakke tuin, dan klop ik aan bij Els de Weijer van Hortus Magnificus.
 

Park- en Tuinmachines

Het fijnste snoeigereedschap koop ik bij Park- en Tuinmachines in Velp. Daar heb ik al mijn elektrische gereedschap aangeschaft. Als iets niet voorradig is, wordt het voor me besteld en op korte termijn geleverd. Heel fijn.
 

Modeste Herwig

Met Modeste Herwig geef ik meerdere malen per jaar een cursus Natuurlijk snoeien in de Botanische Tuin in Utrecht. U kunt zich via haar website inschrijven.
 

Wankja Ferguson

Samen met Wankja Ferguson van Eco ontwerp, beplantings-en beheer advies voor diervriendelijke tuinen: Vlinder er Bij geef ik de cursussen 'Snoeien voor Biodiversiteit' en de Fruitsnoeicursussen op diverse plekken in Nederland. Dat geeft een extra dimensie aan de snoeicursussen en kan uw tuin nog beter worden qua biodiversiteit.
Matpartij met de maagdenpalm?