Partners

Hieronder vindt u enkele links naar bedrijven en/of personen waar ik graag mee samen werk.
 

Prohold Boomtechnisch advies

Mocht u specialistisch advies willen over uw boom, bv. over de gezondheidstoestand of om een waarde te laten bepalen, dan kunt u terecht bij Prohold BV.

Sala BHL
Met Martijn Sala is gediplomeerd boomverzorger en samen met hem pak ik grote bomen aan. Zowel qua vakkundig snoeien als van het verwijderen van te grote, dode of zieke bomen. Helaas moeten we soms ook te mismaakte bomen opruimen. daar valt dan geen eer meer aan te behalen.


Groencentrum Van Reine

Voor de mooiste en levensvatbare bomen en struiken kan ik terecht bij Groencentrum Van Reine in Velp. Het door hem geleverde en door mij geplante materiaal slaat tot nu toe altijd aan. Gelukkig gaat hij ook steeds meer op de ecologische toer.

Kas en Co van Martin Stevens

Omdat het zo slecht gaat met de biodivesiteit, is het belangrijk om insectvriendelijke en ecologisch geteelde planten te gebruiken in uw tuin. In Kortenhoef worden veel vaste en inheemse planten geteeld die het goed doen in de tuin, aamterkkelijk zijn voor u en de bijen en vlinders. Ze passen vaak op de wat armere grond die ik gebruik in de tuin.
 

Park- en Tuinmachines

Het fijnste snoeigereedschap koop ik bij Park- en Tuinmachines in Velp. Daar heb ik al mijn elektrische gereedschap aangeschaft. Als iets niet voorradig is, wordt het voor me besteld en op korte termijn geleverd. Heel fijn.
 

Modeste Herwig

Met Modeste Herwig geef ik meerdere malen per jaar een cursus Natuurlijk snoeien in de Botanische Tuin in Utrecht. U kunt zich via haar website inschrijven.
 

Wankja Ferguson

Samen met Wankja Ferguson van Eco ontwerp, beplantings-en beheer advies voor diervriendelijke tuinen: Vlinder er Bij geef ik de cursussen 'Snoeien voor Biodiversiteit' en de Fruitsnoeicursussen op diverse plekken in Nederland. Dat geeft een extra dimensie aan de snoeicursussen en kan uw tuin nog beter worden qua biodiversiteit. Wankja is gespecialiseerd in wilde bijen, dus voor meer informatie daarover kunt u bij haar terecht.
Brinke Elst
Roger Brinke is een stratenmaker die graag mijn problemen oplost. Is uw riool verstopt, liggen uw afvoerputten te hoog t.o.v. de bestrating, is de bestrating verzakt, dan zoeken we samen naar de beste en duurzaamste oplossing.
 
Kloppartij met de katsoera?