Tarieven

Als u geïnteresseerd in mijn werkzaamheden of als u wilt laten inventariseren wat er in uw tuin moet gebeuren om hem weer in goede staat te krijgen, kunt mij altijd vrijblijvend bellen of mailen. 

Ik werk altijd als volgt:
  • Ik maak met u een afspraak om uw tuin te bekijken en de werkzaamheden te inventariseren, samen met u. Dat is gratis, tenzij u meer dan 15 km vanaf Arnhem woont. Dan ben ik genoodzaakt om de reistijd in rekening te brengen.
  • Vervolgens stel ik een geheel vrijblijvende prijsindicatie op, waarin ik aangeef wat ik voor u kan doen en wat dat ongeveer gaat kosten.
  • U bepaalt zelf wat u door mij wilt laten doen. U bent natuurlijk niet verplicht om alle opgesomde werkzaamheden door mij uit te laten voeren. U hebt tot het einde toe de regie.
  • In overleg met u neem ik een boomverzorger, sjouwer of collega-snoeier mee, zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk gedaan worden. Het is zaak dat de takken meteen van de werkplek verwijderd worden, zodat ik door kan met de werkzaamheden. U mag ook altijd fungeren als opruimer. Is nog gezellig ook en u krijgt meer binding met uw tuin. 
  • Uitsluitend op uw verzoek wordt het tuinafval afgevoerd. U mag het natuurlijk ook zelf afvoeren, maar hou er rekening mee dat de hoeveelheid snoeiafval altijd minder lijkt als het nog aan de struik/boom zit. Eenmaal op de grond vormt het al snel een hele grote takkenbende. 
  • Indien u akkoord bent met (een gedeelte van) de prijsindicatie, maak ik een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Afspraken worden altijd gemaakt onder voorbehoud. Soms is het weer zodanig dat de werkzaamheden te gevaarlijk worden, niet opschieten door enorme regelval of slecht zijn voor de planten.
  • Ik werk op uurtarief. Uitsluitend de gewerkte uren worden in rekening gebracht. Gebruik van de gebruikelijke snoeimaterialen is bij de prijs inbegrepen. In voorkomende gevallen wordt een rolsteiger, een aanhanger, een knijperwagen, een frees of een hele lange ladder gehuurd. Deze kosten vindt u terug in de prijsindicatie. 

Uitsluitend de bij u gewerkte uren worden in rekening gebracht. Dus géén onvoorziene kosten voor het gebruik van materialen en het voorrijden.
Als u meer dan 15 km buiten Arnhem woont, wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht. De andere helft neem ik voor mijn rekening.
Overlast van de oleander?


Deze blauweregen is m.b.v. een hoogwerker gesnoeid. Dat maakt het wel kostbaar, maar zeker de moeite waard.
Bomen laat ik snoeien door een professionele boomverzorger. Bijna altijd als de boom vol in het blad staat.