Waarom een schrijfadviesbureau?

Ik ben al van jongs af aan met taal bezig. Ik heb vroeger veel bijdragen geleverd aan diverse schoolkranten en wijkblaadjes. Nu nog schrijf ik regelmatig kritische stukken voor kranten en tijdschriften die ook nog eens vaak worden geplaatst. Mijn snoeiadviezen schrijf ik zelf, in de hoop dat die door mijn klanten beter worden begrepen dan de reguliere snoeiboeken. Ik vind het een uitdaging om teksten begrijpelijk te laten zijn. Het mag niet opvallen dat een tekst goed geschreven is. U moet er makkelijk doorheen lezen en aan het eind snappen waar het over gaat. 

Iedere fout in een tekst zie ik in één oogopslag. Folders, websites, menukaarten of aanplakbiljetten, iedere uiting hoort, voor mij en vele anderen, foutloos en prettig leesbaar te zijn. Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf of activiteit. Fouten in uw tekst kunnen u klanten of bezoekers kosten en dat is jammer van de kostbare tijd die u er in hebt gestoken.

Ik kan het verbeteren niet laten, soms op het irritante af. Het is voor mij een uitdaging om u te helpen en om te snappen wat u precies bedoelt. Er is niets mooier dan uw teksten zo aan te passen dat u en ik er tevreden mee zijn.

Schroom niet en neem gerust contact op.
Rumoer over de rododendron?